Besked från Postnord om post till Svavelsö

Fick nu på kvällen, 2024-04-17, detta svar från Postnord:

"Jag har tyvärr sett på kommunens webbplats att bron till ön riskerar att rasa. Om det varit planerat, kunde vi ha organiserat oss bättre och ni kunde ha etablerat en tillfällig brevlåda vid parkeringsplatsen vid bron.

Vi har ingen möjlighet att cykla eller gå för att leverera post till Svavelsö. Du kan dock skapa en tillfällig samling av brevlådor (beroende på hur länge bron kommer att vara under konstruktion). Vi kan leverera post och varubrev till dessa tillfälliga brevlådor. Under denna period kan du hämta all din post och varubrev från postkontoret på Rallarvägen 9.

Paketdistributionen är lite annorlunda, eftersom paketen är större och ibland krävs en signatur. Vi kan därför inte leverera dessa paket till de tillfälliga brevlådorna. Du kan endast hämta dem från Rallarvägen genom att visa giltig ID.

Från och med imorgon kommer vi att hålla all post och paket som ska gå till ön på Rallarvägen, och du kan hämta dem på de angivna öppettiderna. De som kommer för att hämta sin post måste visa giltigt ID. Att bara ange adressen är inte tillräckligt för att hämta posten. Om de vill hämta sina grannars post, kan de göra det med en fullmakt. Men leverans med fullmakt gäller endast för post och varubrev. För paket kan leveransen endast göras om mottagaren kommer med både sin egen och budets ID. Vi kan tyvärr inte leverera paket endast med fullmakt.

Det är en tråkig situation, och jag hoppas att bron repareras så snart som möjligt så att vi kan börja leverera normalt igen. Det är viktigt att alla på ön är medvetna om fullmakt och paketleverans. Om du har några frågor, kan jag ordna ett telefonsamtal eller ett personligt möte.

Postkontoret på Rallarvägen 9 har öppet måndag till fredag mellan 08:30-10:00 och 15:00-18:00. Det är stängt på lördagar, söndagar och röda dagar.

Mvh

Cenk Yesil
Distributionschef"

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln