Nya bättre farthinder 12:e september

Som vi nämnde i senaste nyhetsbrevet så kommer vi att jämna till våra farthinder då många upplevt dem som för "tvära". Dessa kommer därför att förlängas vilket NCC kommer att göra åt oss onsdagen den 12:e september efter klockan 13:00 med början på ön och sedan jobba sig mot Svinningevägen. 

Begränsad framkomlighet kommer att råda under denna tid! Så vi ber er planera ert körande efter det!

Kommentera gärna:

  • Anita Cederblad • 8 september 2018 08:59:28
    Att ni vek er så snabbt för fortkörarna,om man kör enligt fartgränsen så är nuvarande hinder alldeles lagom.Om man är så bra'racerförare' så har man väl inga problem m.hindren.Ännu större anledning att upplysa invånarna i området att gå på vänster sida mot mötande trafik ,o.med reflexer i mörkret.Finns det inte längre ngn.trafikundervisning i skolorna.Detta gäller både vuxna o.barn

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv