Cykelfest i Rydbo Saltsjöbad

Lördag den 9 juni
 

I år tänkte vi den 3:e juni anordna en cykelfest för alla boende i Rydbo Saltsjöbad. Ett perfekt sätt att lära känna och umgås med båda nya och gamla vänner i området. Förhoppningsvis kan det bli ett återkommande evenemang om det finns intresse.

Cykelfesten går ut på att man äter en komplett middag, med tre rätter, men på olika platser och med olika sällskap. Alla kommer i förväg få reda på vilken rätt man är värd för och vilket klockslag som gästerna anländer. Varje värdpar kommer få besök av två hemliga par.
Dessa gäster bjuder man på ett utav följande tre alternativ:

  • Välkomstdrink, förrätt och lämplig dryck (start 16:00)
  • Varmrätt och lämplig dryck
  • Efterrätt och kaffe med lämplig dryck


En vecka innan festen mailar vi ut det alternativ som lottats ut till just dig. 
Under kvällen, i samband med respektive maträtt, kommer instruktion om vart varje par ska därefter och vilken tid man ska vara på plats.
Efter att ha ätit, druckit, och skrattat med både kända och okända samlas vi till en gemensam ”efterfest”. Var och en tar med sig den dryck man vill ha. Plats för detta informeras senare på vår Facebook-sida ”Cykelfest Rydbo Saltsjöbad” och via mail.

Cykelfesten är barnfri så passa på att ringa in eventuella barnvakter redan nu!
Anmälan sker via anmälningsformuläret nedan samt genom att betala 200 kr per par till Swish: 0702099179 alt. Bankkonto 3300 7508106262 (Nordea). Pengarna går till lokal/plats för efterfesten. Se också till att gå med i vår Facebook-sida ”Cykelfest Rydbo Saltsjöbad” så att ni får all uppdaterad information om festen.

O.s.a senast 1:a Maj

Har ni frågor kan ni kontakta arrangörerna på cykelfestrydbosaltsjobad@gmail.com 

Helena Frykehag, Saltsjöstigen 9 Tfn: 070 209 91 79 eller Helene Ebenstrand, Saltsjöstigen 10 Tfn: 070 789 40 32

Välkomna!