Cykelfest i Rydbo Saltsjöbad

ANMÄLAN STÄNGD!

Cykelfest - lördag den 20 augusti kl 16:00
 



Äntligen är det dags för cykelfest igen. Det perfekta, och roligaste, sättet för oss i fantastiska Rydbo Saltsjöbad att bättre lära känna varandra – och få hänga med både nya och gamla vänner. 

Cykelfesten går ut på att man äter en komplett middag, med tre rätter, men på olika platser och med olika sällskap. Alla får i förväg veta var man ska infinna sig kl. 16:00, vilken rätt man ska servera och vilket klockslag ens gästerna anländer. Varje värdpar får besök av två eller tre hemliga par. Dessa gäster bjuder man ett utav följande tre alternativ:

 

  • Välkomstdrink, förrätt och lämplig dryck
  • Varmrätt och lämplig dryck
  • Efterrätt, kaffe och lämplig dryck


Ungefär en vecka innan festen kommer information om det alternativ som lottats ut till just er, hur många gäster som kommer, samt vart ni ska cykla för första rätten (om ni inte ska servera förrätt vill säga, då blir det cykeltur senare) Informationen kommer i er brevlåda. 

Under kvällen, i samband med respektive maträtt, kommer instruktion om vart varje par ska cykla därefter och vilken tid man ska vara på plats för nästa rätt. Denna instruktion finns i kuvertet ”öppnas efter maten” – ett kuvert som icke får öppnas förrän alla gäster ätit och druckit upp. 

När efterrätten av avnjuten samlas vi till gemensam efterfest. Vi återkommer med mer information om var denna kommer hållas i år. Var och en tar med sig den dryck man vill ha till denna efterfest, vi köper in snacks, vatten etc.

Cykelfesten är barnfri så passa på att ringa in eventuella barnvakter redan nu! Det går tyvärr inte att anmäla sig ensam då logistiken är för komplex. Men du behöver självklart inte gå med din sambo/fru/man. Kompis, granne, släkting, brevbärare fungerar lika bra.

Anmäl er genom att fylla i anmälningsformuläret nedan samt swisha 200 kr per/par till: 0702099179 (Helena Frykehag) alt. till bankkonto 6112 – 534 086 101 (Handelsbanken) Pengarna går till efterfest och lite annat förberedande. 

Och du, glöm inte att följa/gilla vår Facebook-sida ”Cykelfest Rydbo Saltsjöbad” så att ni får all uppdaterad information och fina bilder från festen. Här hittar du även bilder från tidigare års fester. 


 

Anmälan sker senast 30:e Juni

Har ni frågor, kontakta:
Mail (ej anmälan): cykelfestrydbosaltsjobad@gmail.com
Helena Frykehag, Saltsjöstigen 9 – 070 209 91 79
Helene Ebenstrand, Saltsjösstigen 10 – 070 789 40 32

Välkomna!

Anmälningsformulär cykelfest 2022
 

ANMÄLAN STÄNGD!