Brygginventering 2016

Syftet med brygginventeringen är att föreningen skall få en bättre uppfattning om vilka båtägare som har bryggplats vid  föreningens marker för att därigenom möjliggöra för båtägare i bryggkön, i mån av plats och i dialog och samförstånd med övriga bryggägare, att få tillgång till detta i väntan på att föreningen får ett godkännande av bygglovsansökan för ny brygga bortanför Stora Badet.

Samtliga medlemmar uppmanas anmäla sina båtplatser, samt storlek och typ av båt som ligger vid bryggan. Även en ansvarig för bryggan för vidare kontakt. 

Det ska vara möjligt för medlemmar att samutnyttja befintliga bryggor på föreningens mark. Därför kommer styrelsen arbeta för att tillgängliga platser erbjuds personer i båtplatskön, förutsatt att bryggorna är i skick för utökad användning. Det kan finnas behov att avveckla bryggor i dåligt skick, för att ge plats åt en ny bättre brygga. 

Vi önskar din anmälan innan den 29/2 2016


  • Klicka på länkarna till höger för att hitta din bryggas nummer(nytt fönster)


  • Om detaljerad information om modell finns ange gärna ex "Buster XS", "Ockelbo T14" etc, annars "Styrpulpet", "Snipa" etc

  • Om relevant