Nyhetsbrev #6

Fullpackat nyhetsbrev med:

Bryggupptagning 18/9
Liftplats Kulla
Vinterförvaring av båtar
Svinningevägen
Midsommar 2017 - Lillsundsvägen ansvarar
Rabatt på DNA-märkning
Gränsmarkeringar
Säbyvikens detaljplan

Läs hela nyhetsbrevet!

Kommentera gärna:

  • Lina • 7 september 2016 12:09:10

    Hej!! Väldigt bra sida detta och mycket fina bra nyhetsbrev!! Vi är nog många som är tacksamma för detta otroliga engagemang ni lägger ned på sidan, nyhetsbrev och allt runt om... Jag hjälper gärna också till med olika saker här i Rydbo-Saltsjöbad/Svavelsö, speciellt inom det kreativa men också annat som kan behövas såklart.. Vet inte hur många som kollar gästboken så jag skriver in det här också;
    Hoppas ni alla haft en underbar sommar här ute i paradiset.... Vi flyttade hit för ett tag sedan, jag min kille Stefan våra tre små barn Angeline, Daisy och Måns-Fabian, ja vi köpte de lilla gula hus på kullen med alla äppelträden där nere breve fd Rosgarn förra våren, bygget blev lite försenat så nu bor vi i de lilla gula hela familjen och funkar nog så bra som de gör att bo litet pga detta helt överljuvliga område..... Men skulle inte många med mig tycka att bron skulle bli väldigt underbar av en liten "make over" tänk vad vacker den skulle kunna bli med guldräcken i kanske i mässing och vackra snidade detaljer.....lite finsnirklig viktoriansk men ändå ganska svulstig och en himlans glamorös men klassiskt vacker anda över den vore ju bara så fint!! Är detta bara mina fantastiska fantasier eller något som i framtiden faktiskt skulle kunna vara genomförbart? För håller ni inte med mig?! Lite iaf? :) Tänk vilken känsla att promenera och färdas över den så....... Vänligaste hälsn. Lina

    Vill även Tacka alla som kom till min "Julstuga" i julas, åh vad många trevliga goa människor det finns här!! Självklart håller jag julstuga även i år, Info kommer närmare jul!!

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv