Vägavstängningar 2/6 – 5/6    06.30-18.30

Nu påbörjas äntligen den efterlängtade asfalteringen!
Asfalteringsarbetet kommer att ta upp hela vägens bredd, varför vägarna kommer att vara totalt avstängda när själva arbetet pågår. 
Arbetet kommer pågå mellan 06.30 - 18.30 samtliga dagar, Övriga tider är vägarna farbara.

Måndag 2/6 börjar asfalt att läggas på Svavelsöslingan. Under eftermiddagen räknar man med att komma fram till Talluddens väg. Under den tiden kommer all trafik bortom Talluddens väg att vara avstängd.

Tisdag 3/6 asfalteras Svavelsövägen från Talluddens väg och man räknar med att komma fram till Rydbo Saltsjöbads väg. All biltrafik bortom den rörliga arbetsplatsen, dvs hela Svavelsö och från lunchtid från bron till Rydbo Saltsjöbads väg, kommer att vara avstäng.

Under tisdagen beräknar man även att asfaltera Rydbo Saltsjöbads väg. Även den vägen kommer då att vara avstängd.

Onsdag 4/6 kommer arbetet att fortsätta från Rydbo Saltsjöbads väg till Svinningevägen. Då är hela Rydbo Saltsjöbad och Svavelsö avstängt för biltrafik.

Torsdag 5/6 asfalteras Skåvsjöholmsvägen och Skåvsjöstigen. Även dessa vägar kommer att vara helt avstängda under arbetet.

Har ni entreprenörer som arbetar hos er eller planerar transporter meddela dem om avstängning.

Berätta även för skolskjutsar och liknande.

Parkering finns vid bron och mittemot vid Rosgarn. Vid fotbollsplanen. På familjen Sandbergs tidigare tennisbana, Svavelsövägen 14.

Vi hoppas på förståelse för alla olägenheter.

Frågor besvaras av NCC:s platskontor eller våra vägtillsyningsmän Mats och Bosse.

Kommentera gärna:

 • Mats Stenhammar • 2 juni 2014 19:55:18
  Tack Christina
  Kul att du är så positiv till informationen var ute i så god tid med att asfaltarbetena skulle börja den 2 juni. Jag har förstått att många liksom du var glada att vi informerade om det redan den 22 maj. Även om det är klart att informationen blir bättre och mer specifik ju närmare inpå själva jobbet den kommer.
 • Mats Landin • 29 maj 2014 23:04:31
  Hej
  Senaste informationen:
  Asfalteringen kommer äga rum enligt tidigare angivna dagar, den 2-5 juni och arbetet kommer enligt NCC pågå mellan 06.30 på morgonen till 18.30 på kvällen. Övriga tider skall vägarna vara körbara.

  Mvh//Mats
 • Anki • 29 maj 2014 20:06:02
  Hakar på Christinas kommentar. Mer specifik info efterlyses. Det kommer att vara tämligen kaotiskt med alla bilar som ska få plats på "rätt" sida. Kommer vägarna att vara avstängda hela tiden eller kommer vi att kunna åka fram och tillbaka efter arbetstid där det är färdigasfalterat?
  Mvh
  Anki
 • Christina • 28 maj 2014 14:01:49
  Hej.
  Vad bra med information i så god tid.
  Det vore bra om tiderna kunde vara lite mer specifika. Hur tidigt börjar de jobba på morgonen och när slutar dem?
  Kan bli tufft om man blir instängd.
  Mvh
  Christina

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv